انرژی های تجدید پذیر در شبکه های مخابراتی


انرژی های تجدید پذیر : انرژی برگشت‌پذیر، نیز نامیده می‌شود. به انواعی از انرژی می‌گویند که بر خلاف انرژی‌های تجدید ناپذیر قابلیت بازگشت مجدد را به طبیعت دارند مانند باد نور خورشید ابی و غیره.

با توجه به محدودیت منابع انرژی تجدید ناپذیر این منابع مورد اهمیت قرار دارند. در سال ۲۰۰۶ حدود ۱۸٪ از انرژی مصرفی جهانی از راه انرژی‌های تجدید پذیر بدست آمد. سهم زیست توده به طور سنتی حدود ۱۳٪، که بیشتر جهت حرارت دهی و ۳٪ انرژی آبی بود.۲/۴٪ باقی‌مانده شامل نیروگاهای آبی کوچک، زیست توده مدرن، انرژی بادی، انرژی خورشیدی، انرژی زمین‌گرمایی و سوختهای زیستی می‌باشد که به سرعت در حال گسترش هستند.

استفاده از انرژی بادی با رشدی سالانه حدود ۳۰٪ با ظرفیت نصب شده ۱۵۷۹۰۰ مگاوات در سال ۲۰۰۹، به صورت وسیعی در اروپا، آسیا و ایالات متحده به چشم می‌خورد. درپایان سال ۲۰۰۹ میلادی مجموع انرژی تولیدی بیش از ۲۱۰۰۰ مگاوات رسید. ایستگاهای انرژی گرما-خورشیدی در آمریکا و اسپانیا مشغول به کار می باشندکه بزرگترین آنها با ظرفیت ۳۵۴ مگاوات در بیابان موهاوی در حال کار است.

با توجه ب قرارگیری دکلها یا ایستگاه های انتقال ی اپخش کننده اطلاعات مخابراتی در محل ها یا مکان های مختلف جغرافیایی و محدودیت تامیین انرژی ان برای ادامه کار تاسیسات انیکی ازانرژی های قابل دسترس انرژی خورشید می باشد. که با استفاده از سیستمهای سولار خورشیدی این انرژی تامیین می شود.

پروژه‌ها و محصولات انرژی‌های نو در مقیاس بزرگ موجود می‌باشند، ولی انرژی‌های نو را می‌توان در مقیاس‌های کوچک (نیروگاه کوچک خارج مدار یا نیروگاه کوچک مدار بسته) هم استفاده کرد. در حواشی و در جاهای دور افتاده نقش انرژی‌های نو به خوبی نمایان می‌شود.کنیا دارای بالاترین نرخ سالانه فروش سیستم‌های کوچک خورشیدی (۲۰-2۰۰ وات) به میزان ۳۰۰۰ سیستم در سال می‌باشد.

سیاست های ارتباطات عمومی به رسمیت می شناسد که شفافیت و ضروری برای توسعه اثر هستند. آن الزامات افشای اسناد و اطلاعات بانک انکشاف آسیایی تولید یا نیاز به تولید برقرار است.

مکانیسم آن مردم متاثر از پروژه های ارتباطی می توانید دنبال راه حل برای مشکلات خود فراهم می کند.